If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес на връщане от Петрич по Кресненското дефиле,на огледалото ми се беше залепила една 156ца /СА 31-56.../ На Симитли, преди разклона за Разлог видях че е форумна.
Вчера 18.04.около 18 часа по Бул. България сива 147 1,9JTD с детелинка преди надписа 1.9 и с голям надпис ALFA COURSE (мисля имаше такъв колега тук) - Аз бях с червена 155 бая се движихме заедно!
В Младост виждам една женица с черна 145 с номер са 7008 май...женицата е русолява ,абе даже я гледах зимата как си дига капака и си разреди антифриз и си го сипа сама аз се потресох направо завидни умения за жена
Днес в 14:00 по булевардите в Бургас карахме заедно с една сива много натокана сливенска 156-ца, с флаг 100 години Алфа Ромео на задния прозорец. Свирнах, махнах, но човека ме изгледа много странно. До него се возеше младеж, който или го беше срам да ми помаха, или и той незнаеше за какво махам.
И на мен няколко пъти ми се случва гледам колеги хем с клубен стикер махам или светкам, а колегите ме изглеждат кат гръмнати със злобен поглед.... WTF и си викам баси ко ви стаа ве хора ?!?!
Днес на караулката на цариградско в посока Пловдив се засякохме с колега с много хубава синя 145-ца с номер СА02.... и лекичко сръчкахме машините. Да си казва кой беше?
Днес на караулката на цариградско в посока Пловдив се засякохме с колега с много хубава синя 145-ца с номер СА02.... и лекичко сръчкахме машините. Да си казва кой беше?
Опааааааааа да не си попаднал на малкото QV, сипа ли му
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Днес в 14:00 по булевардите в Бургас карахме заедно с една сива много натокана сливенска 156-ца, с флаг 100 години Алфа Ромео на задния прозорец. Свирнах, махнах, но човека ме изгледа много странно. До него се возеше младеж, който или го беше срам да ми помаха, или и той незнаеше за какво махам.
Аз и колегата Xman.Видях те в огледалото че леко намали преди да минеш покрай мен.Аз също свирнах и махнах,но не си ме видял.Когато мина пред нас и видяхме стикера на стъклото всичко беше ясно.Поздрави!
Comment